Brush-Light-bottom
sponsorkliks

Sponsor kliks

Vergeet niet Koor Harmony Oostrum te sponsoren als u online shopt. Bij elke aankoop of reservering ontvangt Koor Harmony Oostrum een geldbedrag terwijl U niets extra's betaalt. Uw persoonlijke gegevens kunnen en worden NIET door SponsorKliks geregistreerd.

Clubwinkel

Steun ons door gebruik te maken van clubwinkel

onze club

Word sponsor van Harmony!

Koor Harmony is een actieve vereniging die niet weg te denken is voor zowel de leden als de dorpsgemeenschap Oostrum. Om onze dirigent, muzikale begeleiding en muziekstukken te bekostigen hebben we meer nodig dan de contributie van onze leden. Wil je Koor Harmony steunen? Dat kan! Kies uit onderstaande opties. Dankzij jouw bijdrage kunnen wij met onze muziek en ons enthousiasme nog meer mensen bereiken!

Hoe wil jij Harmony steunen?

Supporter

€ ∞
Eenmalig
  • ✓ Je wil ons vrijblijvend en eenmalig steunen.

Vriend van Harmony

€ 25,-
Jaarlijks
  • ✓ Als vriend steun je ons jaarlijks

Superfan

€ 50,-
Jaarlijks
  • ✓ Als superfan tonen wij graag je naam tijdens onze grote concerten. Liever geen naamsvermelding? Vermeld het in je email.

Hoofdsponsor

€ >100,-
Jaarlijks
  • ✓ Neem contact op en we bespreken samen de mogelijkheden voor een sponsorovereenkomst.

Hoe werkt het?

Stuur een email naar info@koorharmony.nl of gebruik het contact formulier op onze website en geef aan hoe je ons wil sponsoren. Nadat wij jouw mail hebben ontvangen, sturen we je eenmalig of jaarlijks een Tikkie, op basis van je keuze. Daarnaast houden we je per email op de hoogte van ons programma.

Wil je geen sponsor meer zijn of geen updates meer ontvangen? Stuur een email om je af te melden.

Brush-Light-top