Brush-Light-bottom

Koor Harmony

Koor Harmony uit Oostrum is een dameskoor, opgericht in 1975. Het bestaat uit 25 enthousiaste en gedreven amateurzangeressen uit Oostrum en omstreken. Wij zingen in een meerstemmige bezetting, zowel Engels- als Nederlandstalige nummers. Het repertoire varieert van moderne popnummers tot meer gedragen nummers. Onder leiding van professionele dirigent Wim Hamans en de begeleiding van pianist van Ludmila Seroo, treden wij jaarlijks meerdere keren op.

Onze dirigent maakt alle arrangementen op maat, zodat wij als koor een uniek repertoire op de planken kunnen brengen.

Ons koor bestaat uit 25 enthousiaste en gedreven amateurzangeressen uit Oostrum en omstreken. Met mooie arrangementen brengen we voornamelijk Engels- en Nederlandstalige nummers in een meerstemmige bezetting. Onze muziek varieert van vlotte populaire tot meer gedragen nummers, soms ook klassiek of uit een musical. Onder begeleiding van professionele dirigent Wim Hamans en pianist Ludmila Seroo treden wij jaarlijks verschillende keren op. Er wordt gewerkt met bladmuziek, geluidsbanden en oefentracks. Inmiddels zijn er vele bijzondere optredens geweest, maar ook de gezellige repetitieavonden zijn inspirerend en vol met muzikaliteit.

Brush-Light-top
Brush-Light-top

Voor wie?

Koor Harmony is voor iedereen toegankelijk die van muziek en zingen houdt. Leeftijd speelt hierin geen rol, wij hanteren geen leeftijdsgrenzen. Onze leden zijn tussen de 32 en 72 jaar en spreken zelfs buiten de repeitites om met elkaar af om dingen te ondernemen. Gezellig toch?

Om te oefenen werken we met MP3 oefenbestanden die je als lid via de website kunt downloaden. Om jezelf zo goed mogelijk voor te bereiden, is het belangrijk om thuis de partijen te oefenen.

Brush-Light-bottom

Enhousiast?

Iedereen is tijdens de repetitie van harte welkom om eens te komen "voelen" of ons koor iets voor jou is. Uiteindelijk moet de sfeer, de manier van werken, de groep en de muziek je aanspreken. Stap gewoon eens binnen tijdens een repetitie. We repeteren wekelijks op donderdagavond van 19.45 tot 21.30 uur in de Watermolen, Buitenhof 2 in Oostrum. Vind je dat spannend en wil je liever georganiseerd en met andere geïnteresseerden komen kijken? Dit kan tijdens de zogenaamde inlooprepetitie die we jaarlijks organiseren. De datum van de inlooprepetitie staat op deze site.

De contributie is € 200,- per jaar, we hebben statuten en een huishoudelijk reglement. De eerste 2 maanden is een proefperiode en hoeft er geen contributie te worden betaald. Wij houden ook van transparantie en duidelijkheid. Als je met zo'n grote groep mensen werkt, dan is het goed om samen wat afspraken te maken. Daarom vermelden we op ons inschrijfformulier niet alleen wat je van ons kan verwachten, maar ook wat we van onze leden verwachten.

Brush-Hard-top